Firmaet „Madhjernen‟ er resultatet af mange års flirten med en professionel tilværelse indenfor vin og gastronomi. Efter at have deltaget i og vundet adskillige kokkekonkurrencer for amatører, kulminerede det hele i 2015, hvor jeg både vandt MasterChef „Danmarks største madtalent‟ og blev danmarksmester i blindsmagning for hold. Det blev springbrættet til at begynde en karriere indenfor mad og vin og her på siden kan du følge med i mine tilbud.
Gastronomisk CV
2004-2008: Skribent for Vinmagasinet. Jeg skrev om vin, øl, spiritus og mad
2012: Vinder af „Årets Skandinaviske Mesterkok‟ på madfestivalen i Oslo
2013: Vinder af „Årets LURPAK Kok‟ i Gastro
2014-?: Vin- øl og spiritusanmelder på Jyllandsposten
2015: Vinder af Masterchef – Danmarks største madtalenter
2015: Vinder af DM i blindsmagning for hold
2016-2018: Opskriftsudvikler, Skagenfood
2016-Nu: Konferencier til dessertkonkurrencen „Sol over Gudhjem‟
2017: Overdommer til Copenhagen COOK-OFF
2017-2018: Restaurantanmelder for JP
2017-2022: Vinanmelder, GASTROMAND
2017: Vinredaktør, Penge&Privatøkonomi
2017: Overdommer i Produktprisen ved „Årets Vildtret‟
2017-2021: Bestyrelsesmedlem og overdommer til „Årets Økokok‟
2018: Restaurantanmelder, Søndagsavisen
2018: Dommer til Læsø Jomfruhummerfestival
2019: Dommer til Concurso Vinhos de Portugal
2021: Dommer til „Best Riesling Alsace‟
2023: Dommer til COPA JEREZ XI Danmark