Firmaet „Madhjernen‟ er resultatet af mange års flirten med en professionel tilværelse indenfor vin og gastronomi.  Efter at have deltaget i og vundet adskillige kokkekonkurrencer for amatører, kulminerede det hele i 2015, hvor jeg både vandt MasterChef „Danmarks største madtalent‟ og blev danmarksmester i blindsmagning for hold. Det blev springbrættet til at begynde en karriere indenfor mad og vin og her på siden kan du følge med i mine tilbud.

Gastronomisk CV

2004-2008: Skribent for Vinmagasinet. Jeg skrev om vin, øl, spiritus og mad

2012: Vinder af „Årets Skandinaviske Mesterkok‟ på madfestivalen i Oslo

2013: Vinder af „Årets LURPAK Kok‟ i Gastro

2014-?: Vin- øl og spiritusanmelder på Jyllandsposten

2015: Vinder af Masterchef – Danmarks største madtalenter

2015: Vinder af DM i blindsmagning for hold

2016-2018: Opskriftsudvikler, Skagenfood

2016-Nu: Konferencier til dessertkonkurrencen „Sol over Gudhjem‟

2017: Overdommer til Copenhagen COOK-OFF

2017-2018: Restaurantanmelder for JP

2017-2022: Vinanmelder, GASTROMAND

2017: Vinredaktør, Penge&Privatøkonomi

2017: Overdommer i Produktprisen ved „Årets Vildtret‟

2017-2021: Bestyrelsesmedlem og overdommer til „Årets Økokok‟

2018: Restaurantanmelder, Søndagsavisen

2018: Dommer til Læsø Jomfruhummerfestival

2019: Dommer til Concurso Vinhos  de Portugal

2021: Dommer til „Best  Riesling Alsace‟

2023: Dommer til COPA JEREZ XI Danmark

2024: Certificeret Sherry Educator